izrada modela

Djelatnost

Glavna djelatnost poduzeća je izrada modela za ručno i strojno kalupovanje (HWS, Disamatic ili bilo koje druge automatske linije) i alata za lijevanje. Također pružamo i usluge strojne obrade. Modeli se proizvode isključivo prema narudžbama kupaca u kojima sami kupci specificiraju sve karakteristike modela. Poduzeće je u potpunosti prilagođeno kupcima što dovodi do integracije naših kupaca u kreiranje modela, brzo uvođenje novih modela i fleksibilnost cjelokupnog sustava.

U našoj proizvodnji koristimo vrhunsku tehnologiju (CNC strojevi, CAD/CAM programi, 3D printeri) i najkvalitetnije materijale (šperploča, epoksidne i poliuretanske smole, razni metali), te smo stoga u mogućnosti za Vas i na Vaše osobno zadovoljstvo, obaviti preciznu proizvodnju i najkompleksnijih modela direktno iz 3D geometrijskog modela, po povoljnim cijenama i u najkraćem mogućem roku.

Proizvodni djelatnici raspoređeni su u nekoliko odjela. Svaki zaposlenik radi posao koji najbolje odgovara njegovim znanjima, vještinama i kompetencijama. Na taj način zaposlenici doprinose organizacijskoj uspješnosti poduzeća i njegovoj održivoj konkurentskoj prednosti. Danas zapošljavamo 75 radnika od kojih najveći postotak radnika spada u dobnu skupinu od 25-35 godina.


Sve
Metal
Drvo
Plastika